Prodaje li Dollar General Simple Mobile SIM?

Jednostavan mobilni prepaid SIM komplet – zadržite svoj vlastiti telefon.

Mogu li samo kupiti Straight Talk SIM karticu?

Kupite s planom usluge od 35 USD ili više da biste dobili besplatnu dostavu! Ostvarite pouzdanu vezu na svom uređaju koju želite uz ovaj Straight Talk SIM komplet. Ovaj Straight Talk 4G SIM ima nano veličinu koja je kompatibilna s raznim telefonima. Za aktivaciju je potreban 30-dnevni plan usluge koji se prodaje zasebno.

Mogu li se SIM kartice mijenjati između telefona?

Često možete prebaciti svoju SIM karticu na drugi telefon, pod uvjetom da je telefon otključan (što znači da nije vezan za određenog operatera ili uređaj) i da će novi telefon prihvatiti SIM karticu. Sve što trebate učiniti je ukloniti SIM s telefona u kojem se trenutno nalazi, a zatim ga staviti u novi otključani telefon.

Što će se dogoditi ako staru SIM karticu stavim u novi telefon?

Ako vaš novi telefon nema SIM karticu, nećete moći koristiti svoju staru SIM karticu s njom. Možete prenijeti kontakte i druge informacije sa svoje stare SIM kartice na novi telefon tako da ih stavite na USB disk – ili da to učini profesionalac u trgovini telefona, prema CNET-u.

Što će učiniti loša SIM kartica?

Općenito, vaša SIM kartica ne utječe izravno na to koliko dobro vaš mobitel može uhvatiti signal, ali loša SIM kartica može vas uopće spriječiti da se povežete s mrežom. Ako imate određene SIM kartice, možda se nećete moći povezati sa svim uslugama koje nudi vaš operater.

Što čini da se SIM kartica pokvari?

Sim kartice se mogu pokvariti čestim uklanjanjem i umetanjem iz/u mobilni telefon, budući da proces klizanja oštećuje linije čipa i na kraju to ne možete koristiti.

Što znači nema SIM kartice Nema usluge?

Brisanje predmemorije vašeg Androida kako biste pokušali ispraviti pogrešku bez SIM kartice iznimno je jednostavno. Idite na "Postavke -> Pohrana -> Interna pohrana -> Predmemorirani podaci." Kada dodirnete podatke iz predmemorije, dobit ćete skočni prozor koji će vam reći da će ovo izbrisati predmemoriju za sve aplikacije na vašem uređaju.

Zašto moj telefon kaže da nema usluge nakon promjene SIM kartice?

Obično, ako dobijete upozorenje da nema usluge, to je znak da vaš telefon ne prima signal s tornja za mobitele. Nakon što ponovno umetnete SIM karticu, ponovno pokrenite telefon i provjerite dobivate li još uvijek poruku o neusluzi nove SIM kartice. Ako je tako, mogao bi biti problem s karticom ili računom.