Što znači porezni proizvodi PE4 Sbtpg LLC?

Očigledno ste odabrali opciju da vam TurboTax naknade budu plaćene iz federalnog povrata. Porezni proizvodi PE4 SBTPG je banka koja obrađuje vaš povrat koji primi od Porezne uprave kako bi odbila vaše naknade i zatim ga poslala vašoj banci.

Ima li IRS podatke o mom izravnom depozitu TurboTax?

U priopćenju, tvrtka je rekla da Porezna uprava ima točne podatke o bankovnom računu za sve svoje klijente. "Usko surađujemo s Poreznom upravom i potvrdili smo da Porezna uprava ima točne podatke o bankovnom računu za sve TurboTax klijente", stoji u priopćenju tvrtke.

Ima li TurboTax problema s provjerom poticaja?

TurboTax i H&R Block rekli su da su surađivali s Poreznom upravom na rješavanju problema s stimulativnim čekovnim depozitom. Kupci kažu da još uvijek ne mogu pristupiti sredstvima. Tvrtke za pripremu poreza i Porezna uprava rekli su da su zajedno radili na rješavanju problema za treću uplatu.

Hoće li moj poticajni ček biti izravno položen ako koristim TurboTax?

TurboTax je odgovorio: "Znamo da su provjere poticaja važne i potvrdili smo s Poreznom upravom da imaju točne konačne podatke o bankovnom računu za sve TurboTax klijente." Porezni obveznici s podacima o izravnom depozitu u evidenciji će na taj način primiti uplatu.

Hoćemo li biti oporezovani na provjeru poticaja?

Ukratko: ne. Vaši poticajni čekovi nisu oporezivi i ne računaju se kao oporezivi prihod. Porezna uprava tehnički smatra čekove povratnim poreznim kreditom, što u osnovi znači da su bili predujam za porezni kredit za 2020. godinu.

Hoće li poticajna provjera smanjiti moj povrat poreza za 2020.?

Budući da porezna agencija ne smatra stimulativne isplate prihodima, to neće utjecati na vaš povrat povećanjem vašeg prilagođenog bruto dohotka ili, na primjer, stavljanjem u viši porezni razred.

Hoće li Porezna uprava uzeti moj povrat za studentske zajmove?

Ministarstvo financija SAD-a može nadoknaditi vaš povrat za studentske zajmove samo ako ne plaćate savezne studentske zajmove. Ne mogu nadoknaditi ako ste dospjeli. Ne mogu izvršiti povrat poreza ako ne plaćate privatni zajam. Samo neplaćeni savezni studentski zajmovi mogu nadoknaditi vaš povrat.