Možete li se vratiti u Zaru bez oznake?

Trebam li originalno pakiranje? Ne. Za online povrate, sve što traže je da vratite predmete "ispravno zapečaćene" kako se ne bi izgubile tijekom transporta. Za povrat u trgovini traže da vratite svu originalnu ambalažu i oznake (ako ih imate), ali oznake se mogu skinuti i pakiranje se može otvoriti.

Možete li vratiti odjevni predmet ako su oznake uklonjene?

Ako na kraju skinete oznake i/ili izgubite račun, tada će odjeća morati biti u savršenom stanju (bez istrošenosti, bora ili rastegnutih područja) da bi bilo tko mogao razmisliti o povratu.

Kako mogu dobiti povratnu naljepnicu od Zare?

Poslat ćemo vam naljepnicu putem e-pošte koju ćete zalijepiti na povratni paket kako biste ga potom mogli odnijeti na mjesto predaje. Također, možete pokazati svoj QR kod na mjestu za isporuku i oni će vam ispisati naljepnicu.

Koja je Zarina politika online povrata?

Ako želite vratiti artikl kupljen na Zara.com, imate 30 dana od datuma potvrde dostave vaše narudžbe da to učinite besplatno.

Je li politika Sports Directa bez povrata zakonita?

To je legalno, nemate pravo na povrat novca ako se samo predomislite. Nikada nije bilo prava na vraćanje stvari samo zato što ih ne želite. za povrat novca ne bi trebao biti prodajne kvalitete ili prikladan za svrhu.

Moram li prihvatiti vaučer za otkazani let?

Članak 7.3 Pravilnika jasno kaže da se naknada za odgođeni ili otkazani let treba platiti u gotovini, elektroničkim bankovnim prijenosom, bankovnim nalozima ili bankovnim čekovima osim ako putnik ne potpiše da će prihvatiti putne bonove i/ili druge usluge umjesto novčana naknada.

Što je pritužba na temelju članka 75?

Sva najčešća pitanja. “Odjeljak 75” samo je tehnički naziv za zakon koji štiti potrošače pri kupnji robe i usluga (s gotovinskom cijenom većom od 100, ali ne većom od 30.000 funti) korištenjem određenih vrsta kredita. Primjenjuje se na sve vrste kupnji bilo da kupujete novu kuhinju, letove ili automobil.