Ima li Redbox video igrice?

U izjavi, Redbox kaže da "trajno izlazi iz poslovanja s igrama" kako bi se usredotočio isključivo na filmove. Neki korisnici Reddita prvi su jučer primijetili da kiosci za iznajmljivanje Redboxa više ne nude iznajmljivanje videoigara, a tvrtka je na Twitteru potvrdila da iznajmljivanje igara više nije dostupno.

Koje igre možete iznajmiti u Redboxu?

15 najboljih igara na Redboxu upravo sada

  • Devil May Cry 5.
  • Dragon Ball FighterZ.
  • Mario + Rabbids Kingdom Battle.
  • MLB The Show 19.
  • Bog rata.
  • Call of Duty: Black Ops IIII. Platforme: PlayStation 4, Xbox One.
  • Kraljevska srca III. Platforme: PlayStation 4, Xbox One.
  • Metro Exodus. Platforme: PlayStation 4, Xbox One.

Nosi li Redbox igre za Xbox 360?

Uz najnovije naslove kao što su Štrumpfovi 2 (Wii i Xbox 360), Minecraft (Xbox) i The Last of Us (PS3), Redbox videoigre obuhvaćaju interese svih. Igre su dostupne za iznajmljivanje za platforme Xbox 360, PlayStation 3 i Wii. Redbox, podružnica tvrtke Outerwall Inc.

Ima li Redbox Xbox one?

Redboxova besplatna televizija uživo stigla je na konzole po prvi put s aplikacijom za Xbox One sustave. Kao i prije, ne morate se prijavljivati ​​- jedina stvar je gledanje oglasa. Redbox također proširuje izbor kanala.

Možete li iznajmiti Wii igre u Redboxu?

Redbox trenutno ima automatizirane kioske za iznajmljivanje DVD-ova, Blu-ray diskova i videoigara na više od 35.000 lokacija diljem Sjeverne Amerike i nudi najam igara za PlayStation 3, Xbox 360 i Nintendo Wii. Odabrana tržišta također nude igre za PlayStation 4, Xbox One i Wii U.

Možete li iznajmiti PS4 igre u Redboxu?

Međutim, više ne – tvrtka je ranije ovog mjeseca objavila da je prestala nuditi iznajmljivanje igara na svojim brojnim kioscima diljem zemlje (ipak će i dalje nuditi najam filmova). Dok Redbox prikazuje Nintendo Switch igre na svojoj stranici, čini se da su dostupne samo igre za PS4 i Xbox One.

Koliko košta iznajmiti igrice od Redboxa?

Redbox Cijene – filmovi i igre

DOBCIJENA KARTE
Dnevno$2.00
Partneri
Iznajmljivanje igara
Dnevno$3.00

Mogu li iznajmiti Wii igre u Redboxu?

Da li Redbox nosi PS4 igre?

Dok Redbox prikazuje Nintendo Switch igre na svojoj stranici, čini se da su dostupne samo igre za PS4 i Xbox One. Imajte na umu da će zalihe varirati ovisno o vašoj lokaciji, a igru ​​ćete morati preuzeti u lokalnom Redboxu.

Iznajmljuje li Redbox Wii igre?

Je li se Redbox riješio igrica?

Redbox više neće iznajmljivati ​​videoigre, objavila je tvrtka. Videoigre će se i dalje prodavati na Redbox kioscima do kraja godine, ali do 2020. Redbox planira potpuno napustiti tržište igara.